top of page
Om oss

Saskia van Es

Opprinnelig fra Nederland og er oppvokst med hund. Det var helt tilfeldig at jeg endte opp med en Siberian husky som første hund, men er veldig glad for det! Hundekjøring og Siberian Husky har blitt en stor lidenskap.

Jeg fikk min første Siberian Husky fra 7MHusky i 2011. Året etter ble det hentet en tispe hos Huskyhaugen. Det ballet på seg. En, to, mange? Hundeantallet har vært litt opp og ned, men tur og trening har det alltid blitt.

Høst 2014 var jeg på ferie i Alaska med min mor. Vi besøkte og ble kjent med Siberian Sleddogs, samt at vi var på besøk hos Comeback kennel og kennel Anadyr. En inspirerende tur!

Vinteren 2016 var jeg handler i Atna hos Siberian Sleddogs. Her lærte jeg mye og fikk oppleve hvordan ting fungerte på en større kennel.

Jeg har vært heldig og har ofte fått låne flere hunder og utstyr på samlinger og løp, slik at grunnlaget for den fremtidige kennelen ble lagt på bakgrunn av disse erfaringene.

Jeg har hatt verv i Norsk Siberian Husky klubb i flere år og deltar aktivt på samlingene når jeg har mulighet. Jeg har arrangert Dørstokkmila flere ganger i samarbeid med NSHK lokallag Oslo og Akershus. Jeg har også vært styremedlem i Drammen trekkhundklubb.

 

thumbnail_received_821606745379772.jpg

Bilde: Ida Fuglerud

bottom of page