Om oss

Saskia van Es

Opprinnelig fra Nederland og oppvokst med hund. Det var helt tilfeldig at hun endte opp med en Siberian husky som første hund, men hun er veldig glad for det! Hundekjøring og Siberian Husky har blitt en stor lidenskap.

Hun fikk sin første Siberian husky fra 7MHusky i 2011. Året etter ble det hentet en tispe hos Huskyhaugen. Det ballet på seg. En, to, mange? Hundeantallet har vært litt opp og ned, men tur og trening har det alltid blitt.

Høst 2014 var hun på ferie i Alaska med sin mor. De besøkte og ble kjent med Siberian Sleddogs, samt at de var på besøk hos Comeback kennel og kennel Anadyr. En inspirerende tur!

Vinteren 2016 var hun handler i Atna hos Siberian Sleddogs. Her lærte hun mye og fikk oppleve hvordan ting fungerte på en større kennel.

Hun har vært heldig og har ofte fått låne seg flere hunder og utstyr på samlinger og løp, slik at grunnlaget for den fremtidige kennelen ble lagt på bakgrunn av disse erfaringene.

Hun har hatt verv som kasserer i Norsk Siberian Husky klubb i flere år og deltar aktivt på samlingene når hun har mulighet. Hun har arrangert Dørstokkmila flere ganger i samarbeid med NSHK lokallag Oslo og Akershus. Hun har også vært styremedlem i Drammen trekkhundklubb.

thumbnail_received_821606745379772.jpg

Bilde: Ida Fuglerud

Kenneth Borge

Han er oppvokst med schæfer og ble kastet inn i husky-verdenen når han ble kjent med Saskia. Har tatt hobbyen imot med åpne armer og drømmer om å ha hver sitt spann.

Glad i friluftsliv og bil, og er en alt mulig mann som fikser det meste som må fikses. Liker å gjøre ting ordentlig første gangen, istedenfor halv-fiksing. 

Drømte lenge om å anskaffe en Malamute, men endte opp med en Mutte-blanding i stedet, Bamse. 

IMG_3452_edited.jpg