top of page

Behandling og oppfølging av hundene

Matmor er opptatt av at hundene skal ha det bra og best mulig uansett alder, forutsetning og bygning. Det er viktig for oss med jevnlig sjekk og oppfølging av de firbeinte. Vi bruker ulike behandlere, både hundefysio og kiropraktor, basert på behov. Laser og vibrasjons plate synes å ha god effekt, mens hjemme er det øvelser og tilrettelegging som gjelder. Når det trengs drar vi selvfølgelig til spesialister og tar røntgen dersom det er nødvendig.


Noen hunder er mer utsatt enn andre for å få ulike skader og vi prøver å styrke individets svakheter så de er bedre rustet for hverdagen. Andre ganger har man bare skikkelig uflaks akkurat den dagen og på akkurat det underlaget. Da gjelder det å kjenne hunden og dens bevegelser godt.


Vi loggfører alle hendelser, men noen ganger er det som om det forblir en svakhet der som hunden har vært skadet tidligere og det er lettere å få noe der igjen. Hjemme går de som kan og trenger det, løse hele dagen i løpegården. Trening tilrettelegges til hver hund, alt fra øvelser til gåturer i terreng, og selvfølgelig trekk trening (kickbike/vogn/slede/snørekjøring/vi skal også i gang med kjetting og kløv). Hunder som trenger ekstra god hvile får komme innomhus og skulle noen trenge litt annen input så får de bli med matmor på kontoret.


102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page