top of page

Vår oppsummering

Oppdatert: 13. sep. 2019


April 2019: Ga oss mye påskevær, men fremdeles mulighet for noen siste sledeturer. Samtidig så startet barmarks-sesongen hjemme hos oss, hundene likte de litt raskere øktene med kickbike.


Sosialisering av Hugin gikk som smurt. Han var trygg og uredd det meste av bråk og lyder. Fikk løpe løs på de korte kickbike turene.Valpene ble født 7. april, tre tisper og en hannhund. Dessverre var ene tispen dødfødt og så ut til å være litt underutviklet. Det var en krevende fødsel som endte i keisersnitt for å få ut hannhunden som var størst i kullet. Vi beholder to og sistemann reiser til et supert hjem.


Mai 2019: Valpene ble mer livlige og flyttet ned i stuen for sosialisering. De fikk utforske huset og hagen, samt se resten av flokken på avstand. Det kom stadig besøk innom i alle aldre, for å hilse og kose. Familiebesøk fra Bergen og verdens mest dyre-glade tantebarn preget valpene på en god måte. Valpene fikk smake på litt forskjellig av mat, grøt, kjøtt, tørrfor, frukt, grønt, osv.På slutten av måneden var det bilkjøring og sosialisering ut i verden som stod på planen. Dyrebutikken, Kiwi, nabolaget. Dyrlegen i Slemmestad ordnet vaksine, chip, helseattest og pass. Valpene fikk springe løs i klinikken og utforske, vi var de eneste der akkurat da. Veldig god kundeservice!

Hugin fikk mange gåturer med sele på, i skog, utmark og by. Bygget tillit og øvde inn kommando/passering. Virker veldig smart og lydhør. Tuller og lærer triks også, det skal være moro!De voksne fikk vognturer tidlig på dagen, enklere og mer moro å trene alle i spann. Myra blir stadig råere i led og Brune blir også litt og litt flinkere. Wheel gutta Cartman og Bamse bytter på å gå med pinnesele, for litt avlastning på bakpartene.


Spesialen 2019: Hugin slo til med BIM valp og HP, mens nedrøytede Brune fikk bedømmingen "Good". Veldig fornøyd med fremgangen våre små ring-treningsøkter har gitt oss, følte det gikk bedre enn forventet med alle beina i bakken.24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page