Dynamic kullet - 202x

(ev Cool/Crisp/Choral/Cascade/Chill/Crossfader/   kullet)

Kira av Nairebis x SE(POLAR)CH SE UCH Jiepeer's Sauron

Tema: Avicii songs

Født: 

Valper: 

Mer om kullet:

Kira er en trygg og god tispe med et flott løpesett. Passerer absolutt alt vi møter på, går en del i led og har bla gått F200 på spannet til Bodil i 2020 (19/39). Spiser bra, gode poter, bra tett pels men kunne vært noe lengre. Hun er den største av våre tisper, med mye power. Grunnet alder så haster det med første kullet, men vi føler oss rimelig trygge med god kjennskap til hundene bak og info fra tidligere eier.

Sauron holder til på kennel Yabasta og er både trekkhund og utstillings champion. Han er en liten hannhund, men med så mange store hunder i slekten til Kira, så er ikke dette nødvendigvis negativt. Han har gått løp som Vildmarksracet 120km(3 pl), Beaver Trap Trail 120km(2 pl, SM mellomdistanse(1 pl), Polarhundmästerskapen sprint og mellomdistanse(3 pl), Nornäsdraget(1 og 3 pl), SM barmark(3.pl). Sauron er en rask lederhund og har gått flere løp i led. Han er en enkel hund som går overens med alt og alle. Øyelyst fri, gonioskopert fri og HD A. Sauron har et kull i Sverige og noen på Island.

Vi håper denne kombinasjonen gir flotte rasetypiske avkom som takler å gå både kort og langt. Vi håper dette blir hunder innenfor standard, med bra pels og matlyst.

Valpene:

Winter Ronins Dynamic Levels

Winter Ronins Dynamic Ryu

Winter Ronins Dynamic Muja 

Winter Ronins Dynamic Malo

Winter Ronins Dynamic Remedy

Winter Ronins Dynamic Atlas

Winter Ronins Dynamic Speed

 

Winter Ronins Classic Scorpions

Winter Ronins Classic Roxette

Winter Ronins Classic Nirvana

Winter Ronins Classic Pearl Jam

Winter Ronins Classic Oasis

Winter Ronins Classic Beastie Boys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5524.JPG

Kira av Nairebis

dsc_5509.jpg

SE(POLAR)CH SE UCH Jiepeer's Sauron