top of page

Dynamic kullet - 2024

Winter Ronins Adventure Jean x Arctic Arssernerit Calvin Klein

Tema: Avicii songs

Født: 

Valper: 

Mer om kullet:

Vi vurderte litt frem og tilbake, da Jean er en altfor god leder til å ikke avle videre på. Hun har hatt en del uflaks med skader, men vi mener at hennes gode egenskaper veier opp. Jager mye fart og er en god kommandoleder, helt ypperlig usporet. Har gått noen sprint og barmarksløp, Gausdal 5-mila, Synnfjell rundt 50km, Gruveløpet rookie 115km (alltid i led). Er en trivelig hund med veldig god av knapp, trives like godt på sofaen som i selen. Kan lånes ut til hvem som helst. Upåvirket under løpetid. Lærevillig og lett-trent. Utstilt med Excellent. Øyelyst fri og gonioskopi mild.

 

Vi valgte å bruke CK til Laila Søberg, en eldre (9 år) men super sprek hannhund, som hittil ikke har hatt noen kull. CK går hovedsakelig som leder og er også rå i singel-led, passerer alt. Han har stor kapasitet og styrke, er godt bygget. Han har gått veldig bra på sprint, mellomdistanse og kort langdistanse de siste sesongene. Grom matlyst, godt pelset og store, sterke poter. Ukomplisert og snill hannhund, upåvirket under løpetid. Utstilt med Excellent. Øyelyst fri og gonioskopi mild.

Vi håper at dette kan gi noen flere superledere med det lille ekstra og forventer arbeidsomme hunder med godt gemytt, som vil trives like godt i spann som i tur-hjem. Vi har fokus på god sosialisering og ønsker hunder som presterer like godt uavhengig av løpetid. Bakover i slekten ligger det mange hunder som er helse-sjekket.

Valpene:

Winter Ronins Dynamic Levels

Winter Ronins Dynamic Ryu

Winter Ronins Dynamic Muja 

Winter Ronins Dynamic Malo

Winter Ronins Dynamic Remedy

Winter Ronins Dynamic Atlas

Winter Ronins Dynamic Speed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7504.JPG

Winter Ronins Adventure Jean

thumbnail_IMG_2890.jpg

Arctic Arssernerit Calvin Klein

bottom of page