2021:

Vi planlegger følgende kombinasjon:

 

NTCH Vikerkollen's It Tarrak x Myra

 

Update: Første parring gjennomført 18/4-21. Tisper går drektige 63 +/- dager og valpene er leveringsklare fra 8 uker.

IMG_8008.JPG

Navn: NTCH Vikerkollen's It Tarrak

Regnr: NO44417/14

Født: 23.04.2014

Øyelyst: fri 

Gonioskopi: fri

Posisjon: leder

Distanser: sprint, md og ld

Løp: Femundløpet 450km, Polardistans 160km, Gruveløpet 130km, Hamar Hundekjørerfestival, NSHK vintersamling, VM og EM sprint, mm

Utstilling: Spesialen 2017 + 2019 Excellent BK

Mer info:

Tarrak er en dyktig leder som har gått og fullført alle løp hos sin kennel siden han var gammel nok. Startet karrieren sin med sprint, gått over til ld i senere tid uten problemer. Kan arbeide selvstendig og er fin å snørekjøre med. Veldig styrbar, jobber godt uansett vær og forhold. Spiser godt, gode poter og pels. Mild, snill og konfliktsky type. Kan virke litt beskjeden fordi han gjør ikke så mye ut av seg, men elsker kos og oppmerksomhet og er veldig glad i mennesker.

 

Har et kull fra før hos Vikerkollen.

 

Tarrak er en god allrounder og vi håper at han kan bidra til flere ledere som er hakket bedre pelset og mer kompakte. Vi har hilst på denne flotte karen flere ganger og han er en som sjarmerer de fleste, en skikkelig godgutt.

IMG_8485.JPG
DSC01629.JPG

Navn: Myra

Regnr: NO59352/17

Født: 28.10.2017

Øyelyst: fri 

Gonioskopi: hø: mild / vø: moderat

Posisjon: leder

Distanser: sprint og md (ld kommer)

Løp: Synnfjell rundt 50km, Gausdal 5-mila, Hamar Hundekjørerfestival, NSHK Vintersamling, Vikerfjelløpet, sprint barmark (gått i led nesten alle løp hun har gått), mm

Utstilling: Spesialen 2018 1/2

Mer info:

Myra har vært selvskreven leder fra ung alder, er flink og styrbar. Lærer opp neste generasjon i led allerede. Gått sprint og md, har trent mot kort ld denne sesongen. Gode poter, ikke hatt noen skader, alltid klar for mer uansett vær og føre. Stjeler snacks ut av hånden din før du rekker å blunke. Kan gå i singel led og tar brøyting på strak pote. Har gått en del i led sammen med ukjente hunder denne sesongen, ikke noe problem.

 

Nestleder i flokken, er rettferdig og akkurat passe streng med de yngste. Forsiktig, enkel type som ikke krever så mye bortsett fra kos når hun har blitt trygg på deg.